Informačné technológie Cestovny ruch Sebarozvoj Špaldové vankúše Fotogaléria Ktosom? Kontakt  

Tönköly relaxációs párnaŠpaldové relaxačné vankúše

 

A tönköly párna szervezetünkre gyakorolt jótékony tulajdonságainak köszönheti egyre növekvő népszerűségét. Egyedülálló előnyeit értékelik a jógagyakorlók is, akik élvezik pihentető ülést a légző gyakorlatoknál (pránajáma) és a meditációs gyakorlatoknál.

A párna mérete tökéletes a kanapén vagy az autóban való üléshez, alvásra, gyakorlásra. A párna megtartja a formáját, és ezzel biztosítja az optimális ortopedikus gerinc helyzetet. Így kényelmessé teszi az alvást vagy az ülést. Meg fog lepődni, hogy milyen elasztikus tulajdonságai vannak.

Rendszeres használat mellett a tönköly párna többek között ízületi fájdalmak, izomhúzódás, rándulás, fejfájás, görcsök, gerincproblémák, nyaki fájdalmak enyhítésében nyújthat segítséget. A tönkölypárna, gyógyító hatását a tönkölybúza héjának rendkívül magas kovasav tartalma, valamint a közel negyven féle, könnyen felszívódó ásványi anyag és nyomelem adja. A tönköly pelyva száradása során leváló kovasav behatol a kötőszövetek közé, mely görcsoldó, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

A tönköly párna a fej megfelelő alátámasztásával leveszi a terhet a nyak és váll izmairól, valamint javítja az agy vérellátását, így hatékonyan leküzdhetőek az alvászavar okozta panaszok. A tönkölypárna gyógyító erejét és regeneráló hatását görcsös fejfájás, migrén, fáradékonyság, kimerültség, menstruációs fájdalmak ellen is alkalmazhatja. Allergiások is nyugodtan élvezhetik a tönkölypárna előnyeit (kivéve gabonára érzékenyek), mivel a poratkák nem telepednek meg benne.

A tönköly párna jól formálható, kiválóan alkalmazkodik a különböző fekvési helyzetekhez. Aludjon akár hason, oldalt, vagy háton, ez a párna minden pozícióban kényelmes és stabil támasztékot ad. A tönkölybúza héj laza, könnyű szerkezetének köszönhetően még a legnagyobb nyári forróságban is kellemes alvásklímát biztosít. A tönköly párna töltetét szabadon átjárja a levegő, nem melegszik fel és kiválóan elvezeti az izzadságot. A tönkölypárna töltete bio termesztésből származó tönkölybúza szemek magháza (tönköly pelyva, tönkölyhéj).

Jótékony hatásai:

 • -           alvászavaroknál
  -           csökkenti a migrénes fájdalmat
  -           stresszhelyzetben
  -           csökkenti az ízületi fájdamakat          
  -           a nyak, váll és a derék fájdalmainál
  -           ahol alkalmazzuk a száraz meleget

 

megnevezés
méret
átmérő
Súly
ár
Kör alakú kicsi
37 cm
0,8 kg
16.-€
  közepes
37cm
1,2 kg
19,-€
Meditáció és pihenés „3 az 1” 3 párna anyag huzatban
37cm
2,5 kg
42,-€
  3 párna batikolt huzatban
37cm
2,5 kg
37,-€
Párnahuzatok batikolt
9,-€
  pamut anyagból készült
9,-€

Megrendelésre más méretben is.

Rendelés:

Ing. Zuzana Semsey
Czambelova 16, 040 01 Košice
www.semsey.eu
00421 908 844 372

 

  Huzat: pamut huzat

  Töltet: 100% bio tönkölypelyva (tönkölyhéj)

  Tisztíthatóság: kizárólag a párna huzata mosható (tisztításkor a töltetet el kell távolítani)

                     Anyag borító – lásd a mintakonyvet: vzorkovník

Obsah této stránky vyžaduje novější verzi aplikace Adobe Flash Player.

Získat aplikaci Adobe Flash Player
 

CESTOVNÝ RUCH       SEBAROZVOJ        ŠPALDOVÉ VANKڊE     FOTOGALÉRIA      KTO SOM ?     KONTAKT

Ing. Zuzana Semsey, Š 2012,  webdesign SOLIDES